Artificial Grass Cyprus | Συνθετικό Γρασίδι Κύπρος
Κυλλήνης 22, Λεμεσός Κύπρος

2016-05-16 10.23.23

ΤΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ OF C-SQUARED®

Χάρη στο σχήμα του C-squared®, έχουμε καταφέρει να δημιουργήσουμε μία πολύ δυνατή ίνα που σημαίνει ότι μπορούμε να κάνουμε τα νήματα πιο λεπτά.  Πολύ πιο λεπτά.  Οι πολύ λεπτές λεπίδες μας δίνουν τη δυνατότητα να δημιουργήσουμε την πιο φυσική εμφάνιση στο τεχνητό γρασίδι σήμερα.  Επειδή τα νήματα είναι αισθητά ελαφρύτερα στο βάρος, χρειαζόμαστε πολύ λιγότερο από αυτό.  Οπόταν, η τιμή για τη χλόη του C-squared® είναι τουλάχιστον 20 με 30% χαμηλότερη της τιμής παρόμοιων προϊόντων στην αγορά σήμερα!

Έχουμε χρησιμοποιήσει την τελευταία τεχνολογία για να σας προσφέρουμε πολλαπλά πλεονεκτήματα.  Για παράδειγμα: τα γρασίδια μας διατηρούν 20% λιγότερη θερμότητα κατά τις ηλιόλουστες μέρες από άλλα συγκρινόμενα προϊόντα.  Αλλά έρχεται με έναν εντελώς καινούργιο συνδυασμό χρωμάτων, έναν που ταιριάζει με την κομψότητα ολόκληρης της συλλογής μας και το επίκαιρο στυλ που οι πελάτες μας προτιμούν. 

Η συλλογή C-squared® εγγυάται  100% Ευρωπαϊκή ποιότητα αφού κατασκευάζεται στο υπερσύγχρονο εργοστάσιο στην Ολλανδία. 

  20-30% ΠΙΟ ΦΘΗΝΟ

  ΜΕΧΡΙ ΤΕΣΕΡΙΣ ΦΟΡΕΣ ΠΙΟ ΑΝΘΕΚΤΙΚΟ

  20% ΛΙΓΟΤΕΡΗ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ

  100% ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ

  ΑΠΟΛΥΤΑ ΦΙΛΙΚΟ ΣΤΑ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΑ

  ΩΡΑΙΑ ΑΙΣΘΗΣΗ ΚΑΙ ΦΙΛΙΚΟ ΣΤΟ ΔΕΡΜΑ 

  ΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ ΣΤΗΝ ΕΝΤΕΛΕΙΑ

  ΜΗ-ΑΣΤΡΑΦΤΕΡΟ 

 

grassinc_lean_l_n

Η ΙΔΕΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ C-SQUARED®

Στην δουλειά μας, το βάρος είναι το κλειδί.  Λόγω του ότι οι ίνες της χλόης τιμολογούνται με το κιλό, αυτό σημαίνει ότι: χαμηλότερο βάρος = χαμηλότερο κόστος.  Είναι τόσο απλό.  Αλλά όσο πιο λεπτό το νήμα, τόσο λιγότερο ανθεκτικό είναι.  Η συλλογή μας C-squared®, όμως, είναι η εξαίρεση αυτού του κανόνα.  

Για να επιτύχουμε αυτή τη μείωση στο βάρος, οι μηχανικοί μας έχουν καταφέρει να βάλουν δύο C-shapes, πλάτη με πλάτη το ένα με το άλλο στο ίδιο νήμα πυράκτωσης.  Το αποτέλεσμα είναι ένα εξαιρετικά δυνατό και ανθεκτικό γρασίδι: μέχρι και τέσσερις φορές πιο δυνατό σε σύγκριση με τα συμβατικά νήματα τετράγωνου σχήματος.  Για αυτό το λόγο το λέμε C-squared®.

Έχουμε σχεδιάσει το σχήμα του C-squared® με ένα στόχο: να δημιουργήσουμε ένα τεχνητό γρασίδι που συνδυάζει όμορφες, λεπτές λεπίδες νήματος με ανθεκτικές και σταθερές ιδιότητες.  Το αποτέλεσμα είναι μία υψηλής ποιότητας χλόη σε εξαιρετικά ανταγωνιστικές τιμές: 20-30% φθηνότερες από τα περισσότερα Ευρωπαϊκά γρασίδια της αγοράς σήμερα.   

Η ΣΥΛΛΟΓΗ C-SQUARED®

Τα προϊόντα της συλλογής C-squared® είναι διαθέσιμα σε ένα μεγάλο εύρος προϊόντων, που ποικίλουν στο πάχους του πέλους τους από  16 και μέχρι 50 mm. Τα προϊόντα C-squared® είναι επίσης διαθέσιμα σε διαφορετικά περιτυπώματα.

Τα νήματα έχουν φυσική όψη και τους έχει δοθεί μια ωραία μεταξένια λάμψη. Αυτή η ειδική επεξεργασία διασφαλίζει ότι η χλόη κρατάει τη φρέσκια και ζωντανή εμφάνιση, όπως ένα ωραίο, και καλοδιατηρημένο φυσικό γρασίδι. 

Έχουμε δημιουργήσει τα νήματα του C-squared® σε συνεργασία με τους πιο φημισμένους παραγωγούς νημάτων στην Γερμανία και έχουμε διαμορφώσει τα νήματα σε τεχνητό γρασίδι σε υπερσύγχρονο εργοστάσιο στην Ολλανδία.     

Χρησιμοποιώντας τα καλύτερα πολυμερή και την τελευταίας τεχνολογίας εξώθησης, μπορούμε να διασφαλίσουμε εξαιρετικού επιπέδου UV προστασία, υψηλού επιπέδου φιλικό προς το δέρμα και ασφαλές προϊόν εγγυημένα χωρίς μόλυβδο και κάδμιο.

img_divider