Artificial Grass Cyprus | Συνθετικό Γρασίδι Κύπρος
Κυλλήνης 22, Λεμεσός Κύπρος

2016-05-16 10.07.11

ΤΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ SUPERSAVER®

Το SuperSaver® έχει επίσης εξαιρετικό επίπεδο UV σταθεροποίηση που προστατεύει το γρασίδι από τις επιδράσεις  της φθοράς λόγω ήλιου, βροχής, παγετού και ακτινοβολίας.  Αυτό επίσης, εγγυάται μια πολύ φυσική όψη και αίσθηση για πολλά, πολλά χρόνια.   

Παραδίδουμε γρήγορα.  Η GrassLine υπερηφανεύεται στο να διατηρεί μεγάλες ποσότητες αποθεμάτων για όλες τις συλλογές μας.  Η ευρωπαική αποθήκη μας βρίσκεται κεντρικά στην Ολλανδία, ακριβώς δίπλα από τις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις παραγωγής.   

Στην GrassLine, ποτέ δεν κάνουμε εκπτώσεις στην ποιότητα.  Μπορείτε να το δείτε και να το αισθανθείτε όταν βλέπετε τις συλλογές μας, και να το νιώσετε εμπειρικά χάρη στις εξατοκευμένες μας υπηρεσίες και την έμπρακτη στάση μας.

Αλλά περισσότερο από ποτέ η συλλογή SuperSaver® αποδεικνύει ότι η υπηρεσία, ποιότητα, και όψη μπορεί να προσφερθεί σε μια καταπληκτικά χαμηλή τιμή!  

 ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ

 100% ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΝΗΜΑΤΑ

 ΧΩΡΙΣ ΜΟΛΥΒΔΟ ΚΑΙ ΚΑΔΜΙΟ

[fa icon="fa-check-circle-o"] ΕΝΤΕΛΩΣ ΦΙΛΙΚΟ ΣΤΟ ΔΕΡΜΑ

 ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ

 ΑΠΟΛΥΤΑ ΦΙΛΙΚΟ ΣΤΑ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΑ

 ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ

 ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΞΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ

 

grassinc_profitable_l_n

Η ΙΔΕΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ SUPERSAVER®

Όταν συγκρίνουμε τις συλλογές μας στην GrassLine με τεχνητά γρασίδια της Άπω Ανατολής, είναι εύκολο να δούμε την ουσιαστική πρωτοπορία που έχουμε στη ποιότητα.  Αλλά η πραγματική ποιότητα έρχεται με ένα τίμημα.  Που μας έκανε να σκεφτούμε.  Είναι εφικτό να δημιουργήσουμε ένα οικονομικό, ευρωπαϊκό τεχνητό γρασίδι που μπορεί να ανταγωνιστεί με τα χαμηλού-κόστους προϊόντα από την Κίνα;

Η συλλογή μας SuperSaver® αποδεικνύει ακριβώς αυτό! Το πιο σημαντικό είναι ότι, μπορούμε να παράγουμε μια οικονομική συλλογή χωρίς να συμβιβάζουμε την ποιότητα των κυρίων πλεονεκτημάτων των προϊόντων μας:  

  • Προσφέρουμε γρήγορες υπηρεσίες και γρήγορη παράδοση.
  • Είμαστε πολύ κοντά αν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή ερωτήματα.
  • Κατασκευάζουμε τη συλλογή μας SuperSaver® εμμένοντας στις υψηλές Ολλανδικές προδιαγραφές σε σχέση με τη UV σταθεροποίηση, ποιότητα, εμφάνιση και φιλικότητα στο δέρμα.
  • Εγγυούμαστε ότι όλα τα γρασίδια μας είναι χωρίς μόλυβδο και κάδμιο.
  • Δημιουργούμε τα προϊόντα μας για την Ευρωπαϊκή αγορά και με την Ευρωπαϊκή υπογραφή.

Η ΣΥΛΛΟΓΗ SUPERSAVER®

Δουλεύουμε μόνο με την υψηλότερη ποιότητα Ευρωπαϊκών προϊόντων όταν κατασκευάζουμε τη συλλογή μας SuperSaver®.  Με αυτό τον τρόπο διασφαλίζουμε ότι τα υλικά μας είναι η καλύτερη ποιότητα και αυτή η ποιότητα είναι σταθερή.  Όλα τα προϊόντα μας, φυσικά, είναι χωρία μόλυβδο και κάδμιο. 

Η συλλογή SuperSaver® σας προσφέρει μια ευρεία γκάμα χρωμάτων, αίσθηση και υφή.  Είναι μια πλήρης συλλογή, υψηλής ποιότητας με μια εκπληκτικά χαμηλή τιμή.  Και φυσικά : 100% κατασκευάζεται στην Ολλανδία.

img_divider