Artificial Grass Cyprus | Συνθετικό Γρασίδι Κύπρος
Κυλλήνης 22, Λεμεσός Κύπρος

2016-05-16 09.25.20

ΤΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ SUMMUM-C®

Κάθε συστατικό της συλλογής μας Summum-C® επιλέγεται με προσοχή, έτσι ώστε η όψη και το άγγιγμα της χλόης μας είναι εξίσου φυσικό όπως το πραγματικό.  Υπερηφανευόμαστε να δημιουργούμε τα πιο ρεαλιστικά στην όψη – και άγγιγμα – γρασίδια στην αγορά.  Αυτό σημαίνει ότι το Summum-C® είναι μη αστραφτερό, έχει την υπέροχη  μεταξένια υφή και το αισθάνεστε εξαιρετικά άνετο.

Οι ευθείες ίνες είναι C-shaped, έτσι ώστε να δημιουργούν υπέροχη ανθεκτικότητα.  Οι λεπίδες της χλόης έχουν εσωτερικευμένη λειτουργία μνήμης, που διασφαλίζει μια μακράς διαρκείας, κομψή και χωρίς προβλήματα προϊόν.    Το στρογγυλεμένο σχήμα των λεπίδων και η χρήση απαλών πολυμερών, έχει ένα ωραίο αποτέλεσμα, φιλικό στο πόδι γρασίδι.  Το Summum-C® έχει, επίσης, εξαιρετικό επίπεδο UV σταθεροποίηση που προστατεύει το γρασίδι από τις επιδράσεις που φθείρουν λόγω του ήλιου, της βροχής, του παγετού και της ακτινοβολίας.  Αυτό εγγυάται μια φυσική όψη και αίσθηση, και το γεγονός ότι το C-shaped νήμα μας αποθηκεύει μέχρι και 20% λιγότερη θερμότητα σε σύγκριση με τα συμβατικά συστήματα νήματος, είναι ένα πλεονέκτημα για τους πελάτες που νοιάζονται για την αντοχή.

 ΤΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥΤΕΛΗ ΚΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΓΡΑΣΙΔΙΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ

 ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΥΛΙΚΑ

 ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΣΤΗΝ ΑΦΗ

 ΜΗ-ΑΣΤΡΑΦΤΕΡΑ

 ΚΑΘΑΡΗ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ

 ΑΠΟΛΥΤΑ ΦΙΛΙΚΟ ΣΤΑ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΑ

 C-SHAPED, ΟΠΟΤΑΝ 20% ΛΙΓΟΤΕΡΗ ΣΥΣΣΩΡΕΥΣΗ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ

 ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΔΙΠΛΑΣΙΑ ΑΝΘΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ

 

grassinc_summum_l_n

Η ΙΔΕΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗ SUMMUM-C®

Η λέξη summum έχει τις ρίζες της στα Λατινικά, που σημαίνει «το πιο ψηλό» ή «το πιο σπουδαίο».  Αυτό ακριβώς είχαμε υπόψη όταν δημιουργήσαμε την σειρά μας Summum-C®.  Αυτή η συλλογή είναι η υψηλότερη, πυκνότερη, ισχυρότερη, μακρύτερη και πιο κομψή χλόη οι κατασκευαστές μας έχουν δημιουργήσει. 

Τα 60 mm αποτελεί το υψηλότερο τοπίο-τεχνικό γρασίδι που έχει βιομηχανοποιηθεί.  Η συλλογή Summum-C® προσφέρεται σε εφτά διαφορετικούς χρωματισμούς, ενωμένους σε ένα τεχνητό γρασίδι.  Δε φαίνεται μόνο υπέροχο, αλλά έχει και καινοτόμα πυκνότητα επειδή έχουμε καταφέρει να επεξεργαζόμαστε μέχρι και 4kg of νήματος σε κάθε τετραγωνικό μέτρο. 

Αυτά τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα είναι που κάνουν το Summum-C® τόσο ανθεκτικό, άνετο και δυνατό.  Summum-C® είναι η απάντηση της GrassLine στην πρόκληση της δημιουργίας του καλύτερου τεχνητού γρασιδιού διαθέσιμο στην αγορά σήμερα.  

Η ΣΥΛΛΟΓΗ SUMMUM-C®

Για να αναπτύξουμε το τέλειο τεχνητό γρασίδι, οι μηχανολόγοι μας έπρεπε να βρουν την σωστή ισορροπία υλικών, αριθμό βελόνων και ύψους πέλματος.  Η κάθε ρύθμιση της μηχανής καθορίζει το βαθμό της ποιότητας των προϊόντων μας Summum-C®.  Δίνοντας του την πυκνότητα αλλά και τη φυσική του εμφάνιση. 

Για να σας δώσουμε ένα παράδειγμα, τα συμβατικά γρασίδια έχουν 6 με 8 ply νήματα (ο αριθμός των ινών ανά βελονιά), αλλά Summum-C® έχει 16 ply στο ευθύ νήμα ΚΑΙ 16 ply στην περιοχή της ρίζας του!  Κατασκευασμένο στο υπερσύγχρονο εργοστάσιο στην Ολλανδία, χρησιμοποιούμε τις πιο καινούργιες, αποδοτικότερες μηχανές τούφας και υποστηρικτικής γραμμής διαθέσιμα σήμερα ικανά να αναπτύξουν αυτούς τους αυξημένους αριθμούς νήματος  ply.

Αλλά δε μετράει μόνο ο αριθμός.  Για το λόγο αυτό δουλεύουμε μόνο με Ευρωπαίους προμηθευτές υλικών.  Μαζί, μπορούμε να εγγυηθούμε το υψηλότερο επίπεδο και σταθερότητα ποιότητας όλων των υλικών που χρησιμοποιούνται στα προϊόντα μας.  Και, φυσικά, όλα τα προϊόντα μας είναι χωρίς μόλυβδο και κάδμιο, διασφαλίζοντας ότι οι πελάτες σας παίρνουν το καλύτερο των καλυτέρων. 

img_divider