Artificial Grass Cyprus | Συνθετικό Γρασίδι Κύπρος
Κυλλήνης 22, Λεμεσός Κύπρος

grassinc_playful_l_n

ΤΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ MULTIPLAY 2.0®

Αυτό το high-end τεχνητό γρασίδι παράγεται εργοστάσιο στην Ολλανδία.  Για να διασφαλίσουμε ότι τα προϊόντα μας έχουν διάρκεια και μεγάλη χρήση, χρησιμοποιούμε μόνο 100% Ευρωπαϊκά υλικά, που σημαίνει ότι τα γρασίδια μας είναι εγγυημένα χωρίς μόλυβδο και κάδμιο.

Χάρη στη εξαιρετική μηχανική, δε θα χρειαστείτε τόσο άμμο όσο χρειάζονται τα συμβατικά συστήματα.  Αυτό έχει ως αποτέλεσμα μια εύκολη, γρήγορη και συμφέρουσα τοποθέτηση. 

Η MultiPlay 2.0® έχει επίσης εξαιρετικό επίπεδο UV σταθεροποίηση που προστατεύει το γρασίδι από τις επιδράσεις  της φθοράς λόγω ήλιου, βροχής, παγετού και ακτινοβολίας.  Αυτό εγγυάται μια πολύ φυσική όψη και αίσθηση για πολλά, πολλά χρόνια.   

 ΜΕΙΩΝΕΙ ΤΙΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΓΕΜΙΣΜΑΤΟΣ ΑΜΜΟΥ ΚΑΤΑ 75%

 ΑΝΘΕΚΤΙΚΟ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟ

 ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΣΕ ΕΦΤΑ ΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΥΣ

 ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ UV ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ

 ΑΠΟΛΥΤΑ ΦΙΛΙΚΟ ΣΤΑ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΑ

 100% ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ

 ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΕΝΤΕΛΕΙΑ

 ΕΝΤΕΛΩΣ ΦΙΛΙΚΟ ΣΤΟ ΔΕΡΜΑ

 

Η ΙΔΕΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ MULTIPLAY 2.0®

Τα συμβατικά τεχνητά γρασίδια που χρησιμοποιούνται για παιχνίδι ή πολύ-χώρους παιχνιδιού όλα έχουν ένα κοινό χαρακτηριστικό: κάθε τετραγωνικό μέτρο του γρασιδιού χρειάζεται να γεμιστεί με  25 κιλά άμμου.  Αλλά αυτό καταστρέφει την εμπειρία, γιατί τα παιδιά και οι αθλητικοί άντρες και γυναίκες παίζουν πάνω σε ένα κρεβάτι από άμμο αντί για γρασίδι.    

Οπόταν οι μηχανικοί μας ανέπτυξαν μια καινούργια έννοια: MultiPlay 2.0®.  Η ιδέα ήταν απλή: απαλλάξου από το κοινό fibrillated νήμα και ενσωμάτωσε ένα νήμα υφής με monofilament.  Χρησιμοποιώντας αυτή την κυμματιστή μονόινα (monofilament), έχουμε μειώσει την άμμο που χρειάζεται κατά  75%!

Με αυτό τον τρόπο,  προσφέρουμε μια πραγματική πολύ-λειτουργική επιφάνεια τόσο για παιχνίδι όσο και για πολύ-χώρους παιχνιδιού.  Με την MultiPlay 2.0®, μπορούμε να προσφέρουμε παρόμοια επίπεδα ανθεκτικότητας για παιχνίδι όσο τα συμβατικά συστήματα, αλλά χωρίς τα μειονεκτήματα του να νοιώθεις ότι παίζεις στην άμμο.

Η ΣΥΛΛΟΓΗ MULTIPLAY 2.0®

Η συλλογή MultiPlay 2.0® είναι διαθέσιμη σε 2 και 4 μέτρα ρολού.  Η MultiPlay 2.0® έρχεται σε κανονικούς ίνες ύψους 24mm. Και χάρη στις 19 βελόνες και βάρος 1kg ανά τετραγωνικό μέτρο, προσφέρει τα ίδια χαρακτηριστικά όπως τα συμβατικά συστήματα, που το κάνει τελείως προσαρμόσιμο και για δημόσιους χώρους. 

Η συλλογή μας MultiPlay 2.0® είναι φτιαγμένη από εφτά βασικά χρώματα από τα οποία μπορείτε να επιλέξετε. 

  • Άσπρο
  • Κίτρινο
  • Πορτοκαλί
  • Πράσινο
  • Κόκκινο
  • Μπλε
  • Μαύρο

Αυτά τα χρώματα έχουν επιλεγεί με προσοχή ώστε να ταιριάξουν με όλα τα χρώματα των πιο δημοφιλή γηπέδων παιχνιδιού.  Φυσικά, μπορείτε πάντοτε να αφήσετε τη φαντασία σας ελεύθερη και να δημιουργήσετε ένα μοναδικό δικό σας πολύ-χώρο παιχνιδιού.

img_divider