Artificial Grass Cyprus | Συνθετικό Γρασίδι Κύπρος
Κυλλήνης 22, Λεμεσός Κύπρος

2016-05-16 10.10.34

ΤΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ RESOFT®

Η συλλογή ReSoft® προσφέρει πολλά πλεονεκτήματα, όπως ο μοναδικός συνδυασμός ενός απαλού και ανθεκτικού τεχνητού γρασιδιού.  

Η χλόη φαίνεται εκπληκτική, χάρη στους δύο πανέμορφους συνδυασμούς χρωμάτων μας: ένα πιο σύγχρονο συνδυασμό πράσινου της ελιάς (olive field) ή μια πιο φρέσκια επιλογή πράσινο-λεμονή (field lime).  Η ReSoft® έχει, φυσικά, τα καλύτερα επίπεδα UV σταθεροποίησης και είναι 100% Ευρωπαϊκής ποιότητας.

Τελευταίο και καλύτερο, έχει σχεδιαστεί στην εντέλεια στο υπερσύγχρονο εργοστάσιο στην Ολλανδία διασφαλίζοντας ένα απαλό άγγιγμα και όμορφο πυκνό  προϊόν που θα αντέξει περισσότερο από ότι τολμούμε να παραδεχτούμε. 

 ΑΙΣΘΗΣΙΑΚΟ ΑΠΑΛΟ  

 ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΑΝΘΕΚΤΙΚΟ

 ΑΠΟΛΥΤΑ ΦΙΛΙΚΟ ΣΤΑ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΑ

 ΕΝΤΕΛΩΣ ΦΙΛΙΚΟ ΣΤΟ ΔΕΡΜΑ

 ΕΞΕΡΑΙΤΙΚΗ UV ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ

 100% ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ

 ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΣΕ 2 ΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΥΣ

 ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΕΝΤΕΛΕΙΑ

 

grassinc_resilient_l_n

H ΙΔΕΑ ΤΗΣ ΣΥΛΛΟΓΗΣ RESOFT®

Τα συμβατικά τεχνητά συστήματα γρασιδιού παράγονται είτε για δύναμη και ανθεκτικότητα, ή για απαλότητα και εμφάνιση.  Αλλά ένας συνδυασμός και των δύο αυτών χαρακτηριστικών γνωρισμάτων – απαλότητα και ανθεκτικότητα – θα ήταν, φυσικά, το απόλυτο πακέτο.  Έτσι, είχαμε την ιδέα, να αναπτύξουμε τη συλλογή μας  ReSoft® και να συνδυάσουμε τα καλύτερα από τους δύο κόσμους.   

Για να το επιτύχουμε αυτό, όλα έπρεπε να είναι στην εντέλεια.  Δουλεύοντας στενά με τους καλύτερους παραγωγούς νήματος στην Ευρώπη, έχουμε αναπτύξει ένα νέο σχήμα που είναι σούπερ απαλό, αλλά παραμένει αρκετά δυνατό για κλωτσιές, αυτό το σχήμα μπορεί να περιγραφεί καλύτερα ως «το παραδοσιακό διαμάντι με φτερά». 

Όμως, το σχήμα των λεπίδων δεν είναι αρκετό ώστε να φτιάξουμε τη συλλογή μας ReSoft® τόσο δυνατή και απαλή όπως είναι.  Χρησιμοποιούμε, επίσης, τα καλύτερα πολυμερή και την πιο πρόσφατη τεχνολογία εξώθησης διαθέσιμη στην Ευρώπη σήμερα.  

Η ΣΥΛΛΟΓΗ RESOFT®

Όλα τα προϊόντα της συλλογής μας ReSoft© έχουν μηχανοποιηθεί χρησιμοποιώντας ένα ειδικό σχήμα νήματος που δίνει στην συλλογή μια πολύ απαλή αίσθηση, χωρίς να χάσει την ανθεκτικότητα της. 

Οι ίνες της συλλογής μας ReSoft®, φυσικά, είναι κατασκευασμένες από 100% Ευρωπαϊκής ποιότητας και του υψηλότερου επιπέδου υλικά.  Η ποιότητα του πολυαιθυλενίου ακατέργαστου υλικού (το πολυμερή)   είναι ζωτικής σημασίας – προσφέροντας στο γρασίδι ταυτόχρονα απαλότητα και δύναμη.

Εκτός από το ειδικό σχήμα και το υψηλότερο επίπεδο πολυμερή που χρησιμοποιούνται στα ReSoft® προϊόντα, έχουμε επίσης σχηματίσει την κατασκευή τουφών για να δημιουργήσουμε την τέλεια ισορροπία, πέλματος-ύψους, βελονών και βάρους. 

img_divider

Επιθυμώ να με καλέσετε
Παρακαλούμε συμπληρώστε τη ηλεκτρονική αίτηση και θα σας καλέσουμε το συντομότερο!
Διευθετήστε μια συνάντηση
Παρακαλούμε επιλέξτε πότε επιθυμείτε να έχουμε μια συνάντηση!